Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens låt

Jag väljer ut
dagens låt
från en spotifylista
och länkar
till mina bröder
I dag blev det Daybreak
av Ebba Forsberg
Och dagen bryter
sig loss ur nattens grepp
Det är viktigt
att spela en roll
Om det bara är så enkelt
som att välja ut
en låt
Jag kämpar med det
Att fortsätta spela en roll
När jaget suddas ut
fortsätter hjärtat
slå




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 08:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer Rysslands nationalsång.


2022-03-01

  Den skrivande tysta
Så fint.
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström