Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig! Sedan vi!

När samhället runt oss lever på ytlig materialism. Det är då vi måste stärka vår andlighet. Förnya o bära vidare myterna så andra kan börja leva-Inte bara vegetera.
Revolten är att leva i en döende värld. Att visa på alternativet.
Det börjar alltid med individen.
Dig! Sedan vi!




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-03-01 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP