Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När jag inte badar eller duschar eller 'gör dag', det vill säga förbereda sig en smula för att gå ut, tvätta sig innan klädbyltet görs. Så är jag i badrummet för att sitta och då sitter jag där och löser världsproblemen och knäpper fingrar.


Var bad du senast om inte i badrummet? (2)




Om en människa
tvunget skulle vinna
på blott egna meriter,
skulle nog världen se få segrare...

eller

Om människor tvunget skulle vinna
en tävling på vatten på egna meriter,
skulle nog världen uppleva få seglare...

eller

Nödvändigt är att navigera,
samt förstås ta sig fram i kanot.
Möja är en fin utgångspunkt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2022-03-01 10:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du undrar kanske varför jag publicerade tvåan först... vad kan då svaret vara?
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP