Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa dig

Hjärtat lider i tomheten
Sorgen flyter i mina ådror

Jag känner mig som en stor egoist
jag har egentligen ingen rätt att känna så..

Men mitt hjärta lever sitt eget liv

I ledsamhet böjer det sig för saknaden

Jag kan inte styra det
Inte mota det

Den bara finns där

Måste ta det
Leva det

Känna

Sen kan jag släppa dig

Släppa dig för alltid




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 100 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-02 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"you can fall
out of love
with someone
but you will never
stop loving that person"
- the miseducation
of lauryn hill
2022-03-02

  Den skrivande tysta
Hm... det kanske stämmer för mig också faktiskt. Men man måste nog, som sagt, känna innan man kan släppa.
2022-03-02

  Ordsus
Jag läste att det tar 90 dagar att komma över olycklig kärlek och det stämmer nog faktiskt, när jag ser till mig själv i alla fall. Så det är bara att börja räkna ner! <3
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish