Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna torsdag. Du och jag, älskade unge


Barnbarn

Våra steg flödade av sol
Så vacker var dagen

Mitt blod är ditt
Mina hjärtslag finns i dina

Och min hand kommer alltid

Att finnas för din

Så länge jag andas

På din väg genom livet




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-03 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish