Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över land

I gryning
Faller sensation
Över land
Ytterst nära

Fortsatt
Darrar aggression
För världen
Att uppbära

En situation
Av militär
En strid
Av någon egenkär

Hur ska tillvaron
Kunna återgå
Till något
Framtid får spå




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-04 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva