Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du

Vingad
Över hinder

Överröstar
Tvekan

Vill bära

Nära dina ord
Vid mitt bröst

Känner färger
I mitt blod

Vill dela dem
Med dig

Vi målar en regnbåge

Där våra känslor bor

Under den
Vill jag älska

In i vår tid

Med dig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 124 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-03-05 19:34



Bookmark and Share


  AKT VIP
Innerligt och känslofullt. Gillas.
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish