Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Christoffer svit

Vintergäck i sluttningen
Gator utan is
Solen leker kurragömma
Gömmer sig bakom tallarna
Jag ser dig! Jag ser dig!
Jag och du, han hon den det
Christoffer svit
Rösten svag och för sent
Jag har glömt
alla dikter
Inreder nuet med
bänkpapper
Köpt i rulle
Naturen kliver fram
när vintern sakta
plockar ihop sin snö
och ger sig av
Vart tar vi vägen
när vi ger oss av?
Idag är en gåva
Att se det så
Ett annat perspektiv
Jag inreder dagen som en gåva
Christoffer svit
han hon i mig
Att vilja leva
lite till
hur det än känns
Liv till varje pris




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-06 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström