Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
startar om modemet, får inte kontakt med nätet.


köper den för artiklarna

Att de bråkat om småkakor. Vad man menade. Det ena slutar inte när det andra börjar. Handlingar rinner ur såret. Vissa har nog inte hänt. Det hon skriver är nog en parodi. Tror att det ska komma fler så småningom. Handen leker att den är en kanin. Skuggan blir inte så bra på kort. Måste ju dricka upp allt i flaskan så att skeppet får plats. Stege i trumffärgen. Oundvikligt att tänka på eukalyptusträden.




Fri vers (Prosapoesi) av räddare/antenner
Läst 150 gånger
Publicerad 2022-03-06 16:36



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Jürgen Habermas anser att språket är rationellt. Tänk så fel en filosof kan ha. Är den här texten svårläst? Egentligen inte. Texten har de betydelser den har. Problemet är vilken av många alternativ jag som läsare bestämmer mig för. Jag väljer tecken som kollage. Den enklaste vägen. På så sätt rör vi oss mellan olika världar. Skeppsnostalgi, skuggspel, kakor med eukalyptusträd som yttre gränser. Handlingar som inte blev av. Allt i språket som sammanbrott, tema och rema huvudsakligen oklart. Textens signum är modernismen.

Det är så tydligt att texten vill det Habermas säger, annars inte alla stora bokstäver och punkter.
2022-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag köpte MAD för...ALLT!
2022-03-06
  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner