Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zugzwang


man kan inte lita på dem längre. När de talar om
giljotiner av papper. Dockor med ögon av krom.
man skulle vilja tro på någonting man skulle vilja
Operan om vad det är för fel på dig


skulle visst sova tusen år på den där spikmattan med ett äpple i munnen
hade väl varken radioröst eller ansikte nog för omslag Baletten
om att man tror att man är en spindel i en pyramid på mars

broderar på en flygande matta noterna till fortsättningen
översättningen av andarnas metaforer

att ljusmassa fastnar på veken




Fri vers (Modernistisk dikt) av räddare/antenner
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-18 14:24



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Det känns tryggt när den här typen av texter kommer för det väcker frågan: Hur kan nästa steg se ut? För här finns ingen början och inget slut, utan vi leds in till mitt i.
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner