Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arg på mig själv... så jävla dum


??

Varför

Vill inte låta bitter
Inte ta på någon offerkofta

Men varför

Jag undrar bara

Varför

Ville du ha

Dessa sista tårar

?




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-07 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish