Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske det hjälpa, bara för att få ur sig frustrationen..


Fuck u

Och sen kommer den fula inte så vuxna sidan fram

Som en obstinat

Tjurskallig
Skitunge

Så kommer orden

Fuck u då jävla
Gubbjävel!!

Så!

Bit ihop
Vänd om
Gå vidare i livet

Så var det med det!




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-07 16:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är den tillägnad alla oliktänkande?
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish