Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en gång namnet Babij Jar

 



År 1941 mördades 30.000 judar


vid Babij Jar!


 


Ett monument byggdes upp


vid gravfältet där


att vi ska minnas


denna tragedi.


 


Nu igen år 2022


bombar Ryssland


gravarna.


 


Ännu en gång


kommer namnet Babij Jar


att skrivas in


i krigens meningslösa


historiebok.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2022-03-08 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP