Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skyddsfaktor 210


Gottegris

Kanske var hon en av dina svagheter
Som en godbit

Svår att motstå

Jo

Jag väljer
Att tro
Att du såg henne så




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-08 10:53



Bookmark and Share


    Björka
;-)
2022-03-08

  Mats Edin VIP
Genial
2022-03-08

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärkte förstås, grisar finns det visserligen gott om, men även ach so...
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish