Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Master Magic

Smeker
Smakar
Len mot tungan

Mellan
Stånd och känslig punkt

Besitter du förmågan
Att försätta henne

I ett
Konstant

Flöde




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-08 14:18



Bookmark and Share


    Björka
härligt...
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish