Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig

Jag vill ha dig
i det som jag förlorat
Vill ha dig
i det som jag upplevt
I det som var vi
vill jag ha dig
Jag vill ha dig
i det som inte fick plats
Som var för stort
Vill ha dig
i det som var jag
Det som jag inte
förstod
Jag vill ha dig
precis som du var




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-10 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström