Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner

Vägskyltarna står kvar
där de stod i går
Det innebär en viss
trygghet
Jag sitter där jag sitter
Det innebär en viss
tristess
Men vad lite vi vet
om varandra
Varför du målar ditt ansikte
svart
Jag vill inte fråga
Utanför mig pågår kriget
Jag ser mod och förtvivlan
hos människorna
på teven
Jag tänker på att behöva
lämna tryggheten
Ge sig iväg mot det okända
Jag har mitt inre krig
Men det är inte samma sak
Man ska inte jämföra
Men ibland är det bra
Jag ser på människorna
utanför mitt fönster
På väg till sina jobb
Ut med sina hundar
Det är detta han angripit
Folks vardag och trygghet
Hade jag kunnat
Vet jag inte vad jag gjort
Vägskyltarna står kvar
där de stod i går
Och jag sitter
där jag sitter




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-10 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström