Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" I wanna know what Love is"

Fråga inte hur jag mår, det är som att skrapa på ytan, på ett sår, och blodet sipprar ut
Det är inte som tårar, det är djupare än så
Man säger att blodet är tjockare än vatten
Och det är just så
Tårar torkar ut fort
Men känslorna finns kvar
Svårt att linda in blod i bomull

Djupt där inom oss
Stänger vi ibland dörren , men ibland är den på glänt
Och vi ser mer än själva nyckelhålet

Det börjar om igen, alla känslorna
Jag är just nu ständigt på repeat
"I wanna know what Love is"




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-10 21:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns den klassikern.
2022-03-11

  lodjuret/seglare VIP
Kan inte låta bli att tänka på texten och en märklig sak i kär lek. Envar 'förstår sig på hur att göra, agera, om en bara tänker efter'. Samtidigt blir det i praktiken inte riktigt 'som en har tänkt sig'.
Inte ens läsningen brukar bli just sådär underbar, trots att en själv är just hur underbar som helst. Texten som lästs här får trenne violer från Flen.
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP