Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt

I novembermörkret på en utsliten parkbänk
med pistolmynningen mot underläppen

när det förbi
nyfiken och så
går en glad liten knodd
som precis lärt sig gå

släpp sargen
släpp sorgen
släng dina dumma tankar i papperskorgen

tycker
lilla knytet

och ler sitt snällaste leende

på återseende.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-10 22:17



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Jag blev inspirerad:

pistolmynningen mot läpparna
eller spritflaskan
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP