Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkter

I en säng av längtan
Avskalat nakna
Lika i kropp
Så som i själ

Nära

Så Nära

Huden brinner
Under känsliga fingertoppar

Tungor leker

Vi möts

I den djupaste

Av punkter




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-11 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish