Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi fann

Det jag inte såg
Låg som en sorg

Utan

Innan

Ligger nu i våra händer
Vaknar sakta

Kysser den outforskade marken

Öppnar sakta ett blåmärkt bröst

Ödmjukt

Är vi

Nya älskande





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 77 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-12 10:27



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Så vackert.
2022-03-12

  Bo Lövhalka
Mycket väl framfört

2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish