Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då väljer jag hellre ensamheten

Jag hoppas jag kan känna
för någon annan
det jag ännu känner för dig.

Jag trodde det skulle ebba ut med tiden;
falna ut i tomheten;
spädas ut
i avståndet mellan oss.

Många gånger har jag försökt
släppa taget om dig.
Lika många gånger har jag dragits tillbaka,
naivt,
hoppats att den här gången
skulle vara annorlunda.

Jag hoppas du inte var den enda
personen som får mig att känna
trygghet
glädje
nyfikenhet
åtrå
allt i ett.

Då väljer jag hellre
ensamheten.




Fri vers (Fri form) av ;respira
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-03-12 10:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörs av textens innehåll.
2023-01-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
igenkänningsbart!! Kärlek är tufft.
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

;respira
;respira