Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bromsa

Minnesluckor
och dimmiga tankar
bakom tunga ögonlock.

Längs med ryggen strålar värken,
upp mot ömmande axlar och nacke;
över huvudet fram;
ner över pannan,
längs rynkade ögonbryn;
bakom ögonen:
slutstationen.

Först subtila
sedan alltmer
högljudda
signaler.

Har lärt mig dra i handbromsen
tidigare än förut,
lyssna till det subtila
ofta förbisedda
bortförklarade
ignorerade;
innan jag ser
blottade reglar i väggen
där jag just brutit ut.




Fri vers av ;respira
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-08 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

;respira
;respira