Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holistisk träning

Går där
vilsen
bland redskap och maskiner;
en svag ångest i mitt bröst.

I mitt huvud
en röst
som vill göra mig liten
och få mig att tro
att allas uppmärksamhet
är på mig.

Den säger:
"Du passar inte in här"

Låter den hänga med
när jag går där
vilsen
bland redskap och maskiner.

 




Fri vers av ;respira
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

;respira
;respira