Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökelse och mystik

Jag minns en affär
som var min favorit;
varje gång vi var i stan
ville jag gå dit.

Luften var hypnotisk,
fylld av rökelse och mystik.




Fri vers av ;respira
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-11 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

;respira
;respira