Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor och minnen på konserv

Känner mig som en konservator

när jag

försöker bevara
allt som var;
allt vi gjorde
allt vi sa.




Fri vers av ;respira
Läst 73 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-28 17:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar instämmande.
2023-01-30

  etletlien
kanske mer som en dekokt.

förut

för länge länge sen

skrev jag i sängen med slutna ögon

i början ganska "rough"

men det blev vackrare under tiden...
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

;respira
;respira