Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönhörd


Trasten bär mitt hjärtas röst

Sitter så allena i trädet utanför
Utan att veta att någon härinne
hört och förstått
Att utan den synes livet grått
Som stenen i backen nedanför

Kanske är det just därför
den sjunger en melodi
Så drillande vacker och skön

Nästan som om den hört min bön




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-12 11:50



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Människa och natur i symbios. Skön känsla!
2022-03-12

  Kungskobran VIP
Fågelsång i skyn
räddar många från
att sjunka ner i dyn
2022-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Jesus hör och svarar på bön.
2022-03-12

  Sparvögat VIP
Så underbart att bli bönhörd av trastens sång…
2022-03-12

  alicja lappalainen VIP
en enhetlig bild av naturen och människa
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP