Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letat efter liv

Jord
där ljuset slingrar
genom ljungen, lyser upp
hav av skog
sköljda
i granskotts beskheter, betrodda
enkelheter, spår utav bebodda
exoplaneter
fångade i fjärilseffekten
tvedräkten, i lönnlövets ådror
spridd
över
draksådden
är botten nådd än
botten av den skrämda mark där iskristaller klingar
halkar till
och återfår balansen
ekorrfnitter
kall om svansen
göm dig i min Helly Hansen.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-12 16:38



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så fint du gått till det - mitt i sökandet efter livet når det dig mitt i verkligheten:-)
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP