Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av

Obs! Triggervqrning alkohol/depression/ångest



Jag önskar jag kunde vara full förevigt
så jag kunde glömma
allt som inte blev
och allt som är
allt som väntar

jag dricker definituvt för mycket
men lyckas iallafall hålla mig till helg
det är väl då jag är som mest i misär

men det är inte så konstigt
jag vet att jag är sjuk och behöver hjälp
det finns bara inget skyddsnät
för jag har sökt hjälp
om och om och om
igen
får alltid piller
som inte känns bra för mig

så jag
sänker
sänker
sänker
ännu ett glas
för det har blivit min hjälp
annars känns det som
jag håller på
att dö av ångesten

Å jag önskar att jag var
var full förevigt
och jag menar inte
full av ångest




Fri vers (Fri form) av Dottr
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-13 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dottr