Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändras inte så

Instängda känslor som du håller så hårt
måste du tillslut låta gå

vissa saker förändras inte så, att man
skriver saker och sen så blir det så




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-16 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP