Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrar

 

 

Jag har inte nycklar
till livets alla dörrar

när jag inte vill stå utanför

knackar jag
och ber att få komma in

 




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-03-16 10:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Stoltheten håller en hel del utanför.
2022-03-19

  Blomma-Stjärna VIP
- vacker poesi som får mig att reflektera...
över ödmjukhet, tillit och klokhet - kontra förtvivlan och apati
(att knacka på och be... mot att slå sitt huvud mot väggen... alternativt bara stå och glo på stängd dörr!)
2022-03-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Insiktsfull och försynt text! Bra liknelse!
2022-03-18

  Peter G VIP
En väldigt vacker beskrivande text där ödmjukhet är nyckelordet!
2022-03-17

  Flicis VIP
Vad händer då ingen öppnar eller låser dörren ytterliggare ett varv? För det har jag inte lyckats lista ut - tyvärr.
2022-03-17

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2022-03-17

  Kajan VIP
Vist, vi klarar och kan inte allt.
2022-03-17

  Niliboy
Fint initiativ!
2022-03-17

  Monica Lindgren
Instämmer med Olof!
2022-03-16

  WyS VIP
Man får vara beredd på att den ibland stängs eftersom man kommit för tidigt eller försent!
2022-03-16

  ULJO
Så klokt sagt
2022-03-16

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En vacker tanke. Hoppas det är en
fönsterdörr så man ser vad livet
kommer att innebära.
2022-03-16

  Kungskobran VIP
Man måste våga knacka på
för att något få.

Fint uttryckt av dig
2022-03-16

  Cikoria Blå VIP
Fin tanke, fint uttryckt.
2022-03-16

  Sparvögat VIP
Så ödmjukt vackra ord som vilar i din bedjan…
2022-03-16

  Öknens Ros VIP
Till många dörrar idag måste man ha en kod, men det finns också dörrar utan kod, där får man knacka på.
2022-03-16

  Olof Lagerhorn VIP
En bild som förenar både ödmjukhet
och tillförsikt inför livet.
2022-03-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Främlingen väntar på inbjudan. värden ger honom acceptans.
Komma in!
Nycklarna ska inte finnas i ett hus. Ordet ja eller nej, det ska vara vår nyckel ...
2022-03-16

  Maria Sundelin VIP
Klokt
Själv måste jag ofta vänta tills någon annan kommer innan jag kommer igenom automatiska skjutdörrar
De känner inte av mig.
Kramar
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP