Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bipopulär

Det hände sig vid den tiden när käre Pher, nyss fyllda 17, blev väldigt populär bland de andra eleverna i årskurs 7.

För vår hjälte var detta en totalt ny bekantskap.

Tandställningen var borta och läspandet hade nästan helt upphört.

Till och med bystiga Bettan visade ett visst intresse.

Till slut stod valet ändock mellan två...Allan eller Leif.




Fri vers av Björka
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-17 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka