Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande

 

 

som vore jag en främling

i en främmande kropp

en röst jag ej kände igen

 

är det en bisarr dröm

en villfarelse 

ett av livets spratt

 

flyr in i dimmorna

flyr från vad jag är

ett ingentings väsen

 

tiden kommer svara

vem jag är

vart jag är på väg

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-19 09:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Står man mitt på dimmornas bro gäller det att välja rätt vägval och oavsett om man vänder tillbaka eller går över så får man klarhet i om vart man är på väg när dimman lättar.
2022-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt diktat! Ibland tappar man bort sig själv, men mestadels brukar det ordna sig.
2022-03-21

  ULJO
Tids nog......
2022-03-21

  Susen VIP
Med tiden kommer svaren. När man tappar fotfästet. Gillar tonen i denna dikt
2022-03-20

  Sparvögat VIP
Ett sökande som vill finna svar ser jag i dina fina ord…
2022-03-20

    Lena Staaf VIP
Fin och ödmjuk dikt. Ibland svajar det under fötterna och svåra frågor tränger sig på.
2022-03-19

  AndLou VIP
"Dimmor" kan var mycket förrädiska, så det gäller att hitta ut snarast! Fint ordat!
2022-03-19

  bohemen VIP
Vad är det för dimmor du flyr in i?
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP