Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande

Gruset rörde sig tillsammans med oss. Vi skrattade, pratade allvar och allt däremellan. Fåglarna kvittrade och vinden svalkade oss ibland. Jag kommer ihåg så tydligt hur glad jag var när jag var med dig.

Och även fast det gör så ont i mig när jag tänker på hur mycket jag saknar dig.
Så finns det så mycket värme också, för varje gång jag hör fåglarna så tänker jag på dig. Bara så du vet, så betyder du så oerhört mycket för mig.

Fortfarande och för alltid så kommer jag ha kvar allt du gav mig.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-03-17 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP