Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kön


Ta in
Känn
Lungorna
Ett bröst som häver
Svartvita känslor
Brottas med det målade lugnet
Smakar läppar
Dina mjuka öppningar
Är en port
Det är ljuset
Skimrande i pärlemor
Andas salta vågor




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 72 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-17 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish