Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns

Jag står ännu

För alltid

Utanför din livsram

Försöker sudda ut
Dina dragna linjer

Måla nya
Skapa en möjlighet

Att möta dig
På en ny nivå

Fånga dig

Få dig
Att se mig

På ett annat sätt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-17 21:54



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Å va fin. Man känner styrkan, viljan.
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish