Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAMMA!


MAMMA!

Mamma!
Gryningen var perfekt
om den bara hade hängt
en liten ljus bit på sin vägg
nämligen ditt ansikte




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2022-03-18 09:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2022-03-27
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP