Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur arkivet


För mig är fredagar som magi

Fredagen strör sin magi
Över min tillvaro
Känslan är euforisk
Glaset med rött vin glimmar så vackert
I det levande ljuset

Musiken lägger sin rytm över mina höfter
Ett stilla leende letar sig fram
Lagar alltid en riktigt god middag denna magiska dag

När jag står vid spisen kommer kärleken upp bakom mig
Han lägger sina armar om mig
Pussar mig i nacken
Viskar ömma ord i mitt öra
Smeker mjukt över mina bröst

Jag älskar dessa fredagar

Arbetsveckan är slut
Tröttheten ligger lite tyst över våra ansikten
Och vi bara är

Med tända ljus
Vacker dukning
Kärlek
Och
God mat

Mitt i livet




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 76 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-18 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish