Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[hösten 2008 eller våren 2009]


En rymd (dikt jag skrev när jag var 8 år)

En rymd är en rymd
och en rymd tar aldrig slut
de försöker lista ut
och de försöker hitta ut
ur det stora öppna fält
som breder ut sig
över världen.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-19 12:54



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En liten människa ser människans litenhet . Jag skrev nog inget liknande i lågstadiet.., vad jag tänkte är en gåta.
2022-03-20

    ej medlem längre
Så fint och allvarligt du skrev redan som liten.
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP