Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Experterna


Pandemin snart över.
Pandemins skräckscenario.
Lägg bort maskerna nu !
Faran inte över.
Ryssen tar landet på ett par veckor.
Ukraina har vunnit första fasen.
Putin en galen massmördare.
Putin inte galen.
Civila dödas...städer grusas.
Ryssarna har missbedömt allt.
Fredsförhandlingar i sikte.
Det blir ett långt krig.
Putin svagare...farligare.
Putins kläder många tusen euro.
Tillsatsen till Dieseln, AdBlue snart slut.
Importeras från Ryssland.
Svenska lastbilstrafiken stannar.
Klimatkatastrofen är ett faktum.
NATO NU !
NATO skulle vara droppen för Putin.
Tredje världskriget farligt nära.
Kärnvapen utraderar hela jorden...inte troligt.

"Nu vänder vi blad".




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-20 17:29



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Experterna har alltid rätt. Njet.
2022-03-21

  smultronbergen VIP
Nu vänder vi blad kamrat
vältrar oss i nyktrare vidder
storslagna drömmar och friskare
tag! de små iakttagelserna , den
dyra jackan, de mutade åhörarna,
…. Jaa du.

Nato. Har aldrig startat ett orättfärdigt
krig. Världens komplexitet.
2022-03-20

    Lena Staaf VIP
Går vi in i Nato sätter vi oss under deras kärnvapenparaply. Sveriges diplomatiska röst tystnar.
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP