Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver dina råd om livets frågor, B.. Du fattas mig


Vart i livet ska jag

Funderar

Samvetet

Det sitter som en ängel

Där

På ena axeln

Känner min egen dödlighet
Den ligger där
Småslumrar innanför skinnet

Vill ju så mycket mer
Gapar jag efter mycket

Ja!

Är inte för alltid

Nuet

Det är det som finns
På riktigt

Imorgon
Vaddå?

Nej

Morgondagen

Den vet man inte
Ett dugg om



Hur
Var
När

Ska man unna sig

Lite plus i kanten
Lite extra av det goda

Utan att för den skull

Vara otacksam

Mot vad livet

Givit




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-20 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish