Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler som känner igen sig?


Kris

Vet knappt vem jag är

På riktigt

Svårt

Har sett delar av mig
Som är främmande

Spännande

Vilsen

Hur ska jag veta

Vem som är sanningen
Hon som är

Den kvinna

Att leva
Det liv
Som

Ska bli




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 92 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-03-20 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Fråga Ditt hjärta svaret kan dröja
ge inte upp. Fint skildrat om livets ovisshet vars vishet finns bortom
nästa krön eller vid livets horisont
ingen djävel som vet. Kämpa på
det tar en alltid några steg längre
fram mot...






2022-03-22

  Hopplös själ
Mm,man möter ibland på saker man inte trodde om sig själv,på gott och ont.
Allt är inte smickrande,en del är fantastiskt.

2022-03-22

  Den skrivande tysta
Det får man väl aldrig riktigt veta.
Spännande att utforska sig själv.
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish