Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem frågade mig?

Jag ser över havet
Ljus bländar
i solnedgången
Vattnet vaggar fram
och åter

Jorden är indelad
av historier
av ägande
sfärer av makt
Och så kort är mitt minne
att jag inte minns
När jag blev tillfrågad
vad jag ville
med alltihop

Imorgon hälsar jag
åter välkommen
vår blinda stjärna
suckar litegrann
över sakernas tillstånd




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP