Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusning

Det var en marsdag
solen sken och värmde oss
inom mig ett hopp





Bunden vers (Haiku) av ;respira
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-22 10:37



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jättefin och full av hopp:-)
2022-04-02
  > Nästa text
< Föregående

;respira
;respira