Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning. Fick orden passande, skrivareliten och blandas av Lena Söderkvist. (D. Shilya är numera ordlistprofil)


Ur DSO, Dilope Shilyas Ordlista (Stafett)

/…/
skrattsalva - garvämne som hastigt saltblandas och påstrykes glatt.
/…/
skrivarbete - herdeidylliskt konstverk passande till författarnäring.
skrivareliten - liten som en skrivare (se hypograf).
/…/




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-22 11:40



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Väldigt roligt! : )
2022-03-24

    Lena Söderkvist VIP
Jätteroligt, särskilt ditt sätt att behandla 'skrivareliten'. Brukar skoja på liknande sätt med Kisseliten.
2022-03-23

  TrollTörnTrappan VIP
Så välformulerat så att man tror på det!?!?! Du skapar och lägger poetiskt poetiskt pussel.. ..passande med "passande"!!
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP