Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[hösten 2016]


År efter år (skrivet när jag var 16 som uppgift i gymnasiet)

År efter år
av substanser och nya nyanser
där människan står
men inte får
några chanser

vi dränker våra plågor
i saltstänkta vågor.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-22 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP