Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort men ljuvligt

Visst var du
Alldeles galen i mig

Så som jag var i dig

Och känslan
Mitt i saknaden

Är

En tanke om

Att det vi hade

Det var

Något alldeles

Speciellt






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 84 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-24 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish