Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fin känsla

Jag tror att den enda
Som fått mig att känna mig
Precis som den jag är

Det är

Du

Aldrig förr har jag känt
Mig så närvarande
Jordnära
Kvinnlig
Och trygg

Som med dig

Tar med mig det

I livets ryggsäck




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 89 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-24 12:44



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Fin present du fått!
2022-03-24

    Björka
Tack...
2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish