Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tipset. Av Ung skribent. lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Samhällsförändringen rusar som en tornado. Av WyS.


Kritik på texter (2310+2311) märkvärdiga rim





En del människor drömmer om att sova på golvet i ett hus,
andra drömmer om en madrass i ett mediabrus,

bara första ha något o så drömma om land,
en del drömma om mat samt vand,

tänka sig att läsa i lugn o ro,
tänka sig bröder o systrar i annat land...

den som ändå kunde få lugn på sitt eget dass,
än kommer strömmar och människor 'en mass'...

-

Det viktiga är inte existens utan procent,
annars kunde lyckohjulet ha vänt,
tidskriften o boken sades vara på ut,
men i affären syns just raden av dem utan slut,
tänka sig att kunna höra eller bara något kän(n)t...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-24 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP