Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sån där dag man bara vill grotta ner sig i självömkan. Vill bara beskriva känslan av meningslöshet.


Lagt kort ligger

 

 

livets deal är inte alltid given

oturen grinar ofta skadeglatt

inte alltid man är begiven

inte när man förlorat allt

 

vad göra när bister verklighet visar

vad göra när tomt och meningslöst allt är

när allting omkring en bevisar

att allt är en enda jävla misär

 

där trampar man omkring i dyn

tungt som bara fan

ser bara mörka moln i skyn

har ingen lust gå på sta'n

 

man är inte värd ett ruttet lingon

snarare ett omoget blåbär

eller varför inte ett torrt fikon

man undrar bara när

 

också jag får en bra deal

då ska jag triumfera

allting kommer bli so real

då ska jag skandera

 

tills dess jag bidar min tid

allt kommer ordna sig

kommer inte vara så timid

så bäst du aktar dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-25 08:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Livets bergochdalbana beskriven på ett bra sätt.
2022-04-11

  Susen VIP
Suveränt! Tur ljuset kommer tillbaka efter det mörka
2022-03-26

    Lena Staaf VIP
Sådana dagar finns och måste tyvärr genomlidas.
2022-03-25

  ULJO
Sanslöst bra.
2022-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att invänta ljuset som skall skingra mörkret.
2022-03-25

  Sparvögat VIP
Ibland lever livet glatt, ibland vandrar livets mörker…
Väl beskriver du känslan av maktlöshet när livet inte går den väg vi vill…
2022-03-25

  Gunnar Hilén VIP
Hahahaha.....så skön ! Hoppet förlorat först när ilskan dött. Heja heja där i öknen !
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP